Despre

“Un éclectique est un navire qui voudrait marcher avec quatre vents”

(Charles Baudelaire – Curiosités esthétiques)

 

…din lunecarea molcomă a caiacului, zidul vechii cetăţi părea să se prelingă nepăsător pe lângă vremuri. Doar pădurea oglindită în apa heleşteului părea a-şi râde în barbă de trufia iluziei omeneşti. Dar nu, nu e un râset, e chemarea ghionoaiei verzi – Picus viridis ! Iar sunt cu obiectivul greşit pe aparat ! Oricum aşa sunt tot timpul… La iarnă trebuie musai să pun schiurile pe coasta munţilor ăstora…

Eclectism

Pentru întrebări, comentarii, sugestii sau lăcrămaţii, luaţi de-aici:

[contact-form to=’drumetul@drumetuleclectic.ro’ subject=’E-mail de pe Drumetuleclectic.ro’][contact-field label=’Cum vă zice ?’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Unde v@ scriu ?’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Unde wwwă citesc ?’ type=’url’/][contact-field label=’No, amu ziceţi:’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

2 comments

 1. Superbe fotografii, as putea muri de ciuda ….!!!
  Daca nu e cu suparare, am vazut ca “va dati” cu caiacul pe Mogosoaia; aveti idee daca e voie sa pun o gonflabila acolo, risc sa ma ia cineva la goana ?
  Imi cer scuze ptr indrazneala, dar am considerat ca sunteti mai avizat.
  Scuze inca o data si o seara buna !

  • N-am văzut niciodată pe nimeni să pună întrebări. Nu m-am mai dat demult pe Mogoșoaia, dar nu știu să fi devenit concesiune piscicolă – singura variantă care ar pune „bețe în roate” caiaciștilor.
   Atenție însă că lacul de obicei e acoperit de un strat consistent de mătasea broaștei. Cu excepția sezonului rece, până primăvara devreme.
   Succes !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.